Pengambilan Jawatan Kosong Terkini Di Institut Integriti Malaysia. Gaji RM2,080-RM9,546

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Institut Integriti Malaysia mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Permohonan Jawatan

  1. Pegawai Perolehan Gred 41

Gaji: RM1,218-RM5,701

SERTAI CHANNEL TELEGRAM: https://t.me/jawatankerja

Syarat Kelayakan

  • Warganegara Malaysia
  • Mempunyai kelayakan akademik
  • Calon bagi lantikan hendaklah memiliki Kepujian (sekurang- kurangnya Gred C) dalam subjek Bahasa Melayu pada peringkat Sijil Pelajaran Malaysia / Sijil Vokasional Malaysia atau kelulusan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaan.
  • Calon-calon yang dilantik adalah tertakluk kepada syarat-syarat skim perkhidmatan berkenaan yang sedang berkuatkuasa serta pindaan-pindaan yang dibuat ke atasnya dari semasa ke semasa.

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Tempoh permohonan 18/5/2022 sehingga 24/5/2022

Permohonan boleh dihantar ke alamat emel (people@integriti.my), dengan memohon melalui portal MYFutureJobs (https://www.myfuturejobs.gov.my/) ATAU melalui portal JobStreet (https://www.jobstreet.com.my/).

Related Posts