Jawatan Kosong Terkini Pembantu Awam Gred H11 Kerajaan. Gaji RM1,218.00 – RM 2,939.00

Bagi mereka yang sedang mencari peluang pekerjaan, sukacita dimaklumkan bahawa pihak Lembaga Air Sibu mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdedikasi untuk mengisi beberapa kekosongan jawatan yang ditawarkan.

Calon diwajibkan membuat permohonan berdasarkan maklumat yang disenaraikan. Berikut adalah maklumat terperinci bagi mana-mana calon yang berminat untuk memohon jawatan-jawatan yang ditawarkan.

Permohonan Jawatan

Pembantu awam Gred H11

  • Gaji: RM1,218.00 – RM 2,939.00

Syarat-Syarat Lantikan

Calon bagi lantikan hendaklah memiliki kelayakan seperti berikut:-

  • warganegara Malaysia;
  • berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan; dan
  • Pentaksiran Tingkatan Tiga/Penilaian Menengah Rendah atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya oleh Kerajaann;

Sertai Channel Telegram: https://t.me/jawatankerja

Cara Memohon Jawatan

Bagi yang berminat, iklan rasmi kekosongan jawatan boleh didapati di sini (KLIK SINI).

Untuk calon yang berminat, permohonan boleh dilakukan dengan mendaftar dan menghantar permohonan ke pautan berikut: Mohon Jawatan (KLIK SINI).

Maklumat Syarikat

Pertubuhan ini telah diperbadankan di bawah perintah Lembaga Air Sibu 1959, yang dibuat di bawah Seksyen 19 Ordinan Bekalan Air 1959 (Bab 141). Ia kemudian diperbadankan semula di bawah perintah Lembaga Air Sibu 1995, yang dibuat di bawah Seksyen 19 Ordinan Air 1994 apabila Ordinan Bekalan Air 1959 dimansuhkan. Perlembagaan Lembaga ini seterusnya dipinda melalui Perintah Lembaga Air Sibu 2002 dan Perintah Lembaga Air Sibu 2005.

Sejajar dan selaras dengan visi dan misi kami, Lembaga Air Sibu akan berusaha untuk mecapai matlamat-matlamat berikut: –

  • Membangunkan sebuah organisasi yang efisien, dinamik dan inovatif, serta benar-benar peka dan responsif terhadap keperluan pelanggan.
  • Untuk membekalkan air yang berkualiti pada harga yang berpatutan kepada pelanggan kami.
  • Untuk menyediakan perkhidmatan yang yang bermutu tinggi kepada pelanggan kami..
  • Untuk membangun dan mengekalkan sebuah organisasi yang kompeten, bermotivasi tinggi, dan berorientasikan hasil, berasaskan pada budaya kerja berpasukan, dengan semangat kerjasama dan harmoni.
  • Untuk menjadi sebuah ahli penting dalam komuniti yang kami berkhidmat.

Related Posts